Annet Ganzeveld van Helene-interieurstyling
Helene-interieurstyling
Annet Ganzeveld eigenaar van Helene-interieurstyling

ANNET

Ik zal mij even voorstellen

De drijvende kracht achter helene-interieurstyling is Annet Ganzeveld, ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen en woon in het mooie Hasselt (ov).

Mijn passie voor styling begon al op jonge leeftijd. Mijn slaapkamer veranderen dat deed ik altijd waneer ik deze ging opruimen, en altijd maar bedenken hoe ik mijn meubels anders en functioneler kon neerzetten.

Toen ik op mijzelf woonde kreeg de muur regelmatig een nieuwe kleur en werden de meubels weer op een andere plek neergezet.

In mijn werk was ik ook altijd bezig met styling, onder andere het inrichten van etalages.

Deze zomer heb ik de stap gezet om mijn passie voor styling vorm te geven en op een professionele manier mensen te helpen met hun interieur!

 

OVER MIJ

TALENT Iedereen heeft talent. Dat van mij is interieurstyling. Ik doe niets liever! Spelen met kleur, materialen, licht en design loopt als een rode draad door mijn leven. Wat mijn ogen zien, maken mijn handen. Ik word geïnspireerd door de natuur.

INTERIEUR Een interieur moet kloppen met de bewoner(s) dan voelt een huis prettig, authentiek en echt.

ADVIES Jij staat ook centraal bij mijn advies. Ik laat me inspireren door de sterke punten van het huis zelf en maak zoveel mogelijk gebruik van de meubels en accessoires die aanwezig zijn.

KLEUREN Voor het gebruik van kleuren is mijn belangrijkste inspiratiebron de natuur. Vormen en kleurcombinaties die voorkomen in de natuur zijn logisch en leveren vaak prachtige en verrassende composities op!

MOTIVATIE Mijn creativiteit is mijn drijvende kracht. Ik werk bij voorkeur op een duurzame manier, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van bestaande meubels en accessoires.