Interieuradvies studentenhuis in Zwolle

Review

Toen ik van de ene studentenkamer naar de andere studentenkamer ging wist ik niet goed wat ik ermee moest, hoe ik de kamer levendiger zou kunnen krijgen en wat de indeling zou moeten zijn. Annet bood aan om mij hiermee te helpen en dat bleek echt een geweldig succes te zijn. Samen hebben we gekeken naar wat er mogelijk zou zijn, maar de indeling, de uitstraling en het uiteindelijke resultaat heb ik zeker aan haar te danken. Door haar creatieve ideeën en de fijne samenwerking heb ik van mijn studentenkamer een thuis kunnen maken, dat is een gevoel waarmee iedereen thuis zou moeten komen en hierbij zou ik Annets hulp zeker aanbevelen.

Dank je wel!

Verkoopstyling woning in Zwolle

Review

Ons huis stond al een tijdje te koop maar het aantal bezichtigingen viel tegen. Met de hulp van Annet werden de woonkamer en slaapkamers rustiger en warmer gestyled. Daarnaast adviseerde zij ons te veranderen van makelaar en nieuwe foto’s te laten maken. Daarna ging het heel snel, binnen een week was ons huis verkocht.

Annet is deskundig, een doorpakker, handig en betrouwbaar.

Interieurstyling woning in Hasselt

Review

Annet heeft ons super geholpen in onze nieuwe woning. Kleine klusjes, heel veel creativiteit en vooral goede styling. De indeling in de woonkamer was nog een raadsel, maar dankzij Annet hebben we er een prachtige zithoek kunnen creëren. Een fijn, meedenkend en vooral kalm luisterend oor; iets wat we een ieder zouden aanbevelen bij de nodige hulp van inrichting, tips in styling en bijvoorbeeld verkoop van een huis.

Dank je wel!

Verkoopstyling woning in t Harde

Interieurstyling woning in Utrecht